Nina Simone - Feeling Good: Her Greatest Hits And Remixes


datum vydání: 11.2.2022

Značka: Universal Music
449 Kč 371,07 Kč bez DPH
Kategorie: CD Albums
Nina Simone Feeling Good

1. Feeling Good
2. My Baby Just Cares For Me
3. I Put A Spell On You
4. Sinnerman
5. Black Is The Color Of My True Love’s Hair
6. See-Line Woman
7. Don’t Let Me Be Misunderstood
8. Ain’t Got No / I Got Life
9. Lilac Wine
10. Ne Me Quitte Pas
11. Love Me Or Leave Me
12. Don’t Explain
13. Mississippi Goddam

1. Strange Fruit
2. Wild Is The Wind
3. Work Song
4. I Loves You Porgy
5. Mood Indigo
6. Take Care Of Business
7. Feeling Good (Joel Corry Remix)
8. See-Line Woman (Riton Remix)
9. Sinnerman (Sofi Tukker Remix)
10. My Baby Just Cares For Me (HONNE Remix)
11. Take Care Of Business (Rudimental Remix)
12. I Put A Spell On You (Floorplan Remix)
13. Be My Husband (Hot Chip Remix)


Zpět do obchodu